Nettsider for båt og trolling

torsdag 26. november 2015

Ble en bra dag!

Dagen endte med tre godkjente fisk. Mye aktivitet gjennom hele dagen. Mistet en stor ukjent fisk og en wobbler etter en lang kamp. Hadde opp 6 undemålere som gikk i retur og svømte friskt videre. Utover dette hadde vi flere bomhugg. Så det har vært en artig dag på sjøen og etter dagen idag så virket fiske lovende fremover.  Av undermålerne var det både laks og ørret i fin kondisjon.   Vanntemperaturen lå mellom 7.5 og 8 grader.

Nye muligheter!

Kjørte ut fra Sunnanå i 8 tiden og satt ut alle stenger.  Gikk ikke lenge før det knarret i 1.snelle som var en laks på 56cm. Den svømmer videre i beste velgående. Hadde ikke mer enn fått ut stanga igjen før det smalt på noe stort på samme wobbler  (sort og oransje ).  Etter en lang og tung kamp stakk den av med søkke og snøre. Surt var det å ikke se hissiproppen som ga oss et gromt utras. Vi kjemper på videre!!

lørdag 7. november 2015

Fiske fredag 6. November

Vi kjørte ut fra Sunnanå på morgenen og fisket til 13:00. Det ble en for liten laks som svømmer videre. Noen små hugg var det i løpet av de timene vi var ute men ingen store. Vanntemperaturen lå på ca. 10.2 så nå venter vi på at den synker litt til slik at det blir mere hugg på de store. Det var en flott dag på sjøen.  Helga har vi andre planer en fiske selv om jeg kjenner det klør etter å fiske idag. Til dere som er med på KM i  Sunnanå i helgen. Skitt fiske!!!

torsdag 5. november 2015

1 godkjent fisk idag

Ble en tur ut fra Sunnanå i dag. Fikk 1 godkjent ørret på 62 cm og 3 for små. Mistet en pen blank i grenseland ved siden av båten.  Blir en ny tur ut imorgen.  Kvelden blir å planlegge hvor vi skal teste lykken  i morgen.  Alexander og Jørn