tirsdag 20. desember 2016

En ny bra dag på Venern og en perfekt avsluttning av sesongen

Nok en bra dag på Dalbosjøn!!! Tusen takk til Kjell Are Larsen for at vi fikk bli med deg i båten din.
Flere turer sammen blir det fremover. Du er velkommen til å bli med oss på nye eventyr i båten til Alexander når den er klar i det nye året. Turen begynte dårlig i Åmål, men tok seg opp til å bli en minnerik tur etter at vi flyttet oss til Mellerud. Fiske på mandag endte med to laks med 9.35 kg på topp noe som er ny personlig rekord for Jørn. En helt fantastisk opplevelse for alle tre i båten.
Samarbeidet i båten fungerte helt topp.

Tirsdag var alt utstyr i vannet kl. 09:00 og 1. godkjent fisk i båten ble tatt etter 20 minutter på en popcorn bomber (grønn med sorte prikker). Denne fungerte best i dag. Det ble også tatt fisk på riggen med vk skalle med løje og VK flasher.
Vi fikk ytterligere tre godkjente fisk. 1 laks og 3 ørret ble med inn på land av totalt 10 fisk inntil båten. Det var 6 stk. undermålere hvor en var vill med finne. Alle fiskene ble løsnet ved båtripen og svømmer videre i fin form.

Det har vært noen fantastiske dager med hyggelig selskap, god mat og noen fantastiske opplevelser.
Nå er vi tilbake i Norge og er klare for å feire jul og nyttår.
Det går nok ikke mange dagene før fiskekløa er tilbake. Vi gleder oss allerede til nytt år med nye muligheter.

Fortsatt skitt fiske til dere som skal ut for å prøve lykken, og til dere ander ønsker vi i Team Trømborg alle en riktig god jul og et godt nytt år!!!


Kjel Are med en flott Ørret

Mange historier ble det :-)
Jørn sin 9.35 kg laks på vei i håven


Ingen kommentarer: