fredag 3. februar 2017

SeaWind fra Hansen Protection

Har nå i lengre tid sjekket markedet for flere typer redningsdrakter/overlevelsesdrakter.
For meg er sikkerhet en viktig faktor når jeg er ute på sjøen. Har de siste årene benyttet ulike flytedresser fra Helly Hansen og Sundridge, og de har fungert utmerket mot vær og vind. Om jeg skulle falle over bord med en slik dress og vanntemperaturen er lav, noe den oftest er under fiske vinterstid, da kan jeg ha et problem med å holde meg tørr og varm!!

Har nå valgt å skaffe meg en dress fra Hansen Protection som er en norsk produsent av rednings/overlevelsesdrakter. De har sine lokaler i Moss som ligger i Østfold.

Dressen jeg har valg heter SeaWind som opprinnelig er laget for de som arbeider med vindmøller og jobber fra helikopter under tøffe forhold. Denne dressen kan benyttes til mye mer og er etter min mening utmerket til trollingfiske og havfiske. Hele dressen er laget av et forsterket GoreTex materiale som enkelte ganger blir benytter kun til forsterkninger på utsatte steder på andre drakter.
Mansjetter er laget av neopren og ikke gummi mansjett som kan fort bli ødelagt.

I tillegg har jeg valgt en SeaLion oppblåsbar flytevest med flyteevne på 150N. Dette er samme flytevest som redningsselskapet selger.

Dresser og utstyr fra Hansen Protection kan kjøpes i deres nettbutikk eller hos Seatronic i Moss.

Tenkte jeg skulle ta et bad med dressen i nær fremtid for å kjenne på følelsen av å ligge i kaldt vann..

En annen viktig faktor med at jeg valgte denne dressen, er at den blir produsert i Moss slik at det er enklere å få utført eventuelle reparasjoner. Når jeg hentet dressen hos Hansen Protection ble jeg møtt av veldig hyggelige og imøtekommende folk som helt klart yter god service.


Kul dress i kule farger som er lett og se i vannet.. 
Dressen er behagelig og jeg har god plass til varme klær..

Ingen kommentarer: