søndag 15. oktober 2017

Sunnanåtreffen 2017

Vi er nå hjemme i Norge igjen etter at vi droppet siste dagen av konkurransen. Det var seigt fiske fredag og lørdag så vi bestemte oss for å pakke sammen å reise hjem. Vi har hatt en kjempe fin helg.
Alexander og Jørn reiste inn på onsdag kveld og fisket 2,5 time i grov sjø. Det var rolig på morgenen men vinden gikk på mer og mer så det ble en kort økt. Disse to timene fikk vi en ørret på 5,9 kilo og en på 3,5. I tillegg hadde vi en ørret på 59 cm som vil slapp pent ut igjen og det samme med en vild ørret som var grådig sterk i forhold til sin størrelse på underkant 60 cm. På torsdag kveld kom Kjell Are og Torgeir innover. Kjell Are sin Beason 630WA ble satt ut og vi betalte påmeldingen til konkurransen. Fredag morgen var det skippermøte 0700 og starten av Sunnanåtreffen (Nordisk) 2017 gikk kl.0800. Vi fisket til klokken 1700 og det ble veid inn bare 12 fisk av 44 båter. Lørdagen ble avlyst på grunn av sterk vind. Vi reiste ut for å fiske noen timer og trosset været. Det var kjempefine forhold når vi reiste ut på sjøen, men det gikk på veldig utover dagen. Så at konkurransen ble avlyst på lørdagen var en rett beslutning. Det er ikke alle som har båt som kan reise ut på venern når det er slike vinder. Så tommel opp til arrangøren av Sunnanåtreffen!!  På kvelden møttes alle på havnekroa i Sunnanå hvor det ble trukket ut dagspriser. Team Trømborg ble trukket ut og vi vant noen fine premier. Søndag ble det grønt lys for å fortsette konkurransen, men vi kjente oss fornøyde med de dagene vi har hatt etter å ha kjørt fisketomt i to dager. Alexander og Jørn har fått med noen fine fisker hjem som ble fanget dagen før konkurransen, så nå har vi til noen gode middager fremover. Må takke Kjell Are og Torgeir for hyggelig selskap denne helgen. Til dere andre som fortsatt er ute og fiske, lykke til og skitt fiske......Skippermøte Lørdag som ble avlyst på grunn av mye vind.
Det viste seg å være et rett valg. Det skvulpet godt utpå sjøen utpå dagen.
Har benyttet helgen til å teste ut kamera fra Raymarie/Flir


Jørn tar en liten lur

Team Trømborg i farta
Foto Torgeir Thorbjørnsen


Lørdag kveld ble det en presentasjon av tunfiskprosjektet som har foregåt i 
Sverige og Danmark siste tiden. Dette var interessant å høre på. Fyller opp tankene på vei hjem til Norge med Kjell Are og Torgeir.

Ingen kommentarer: