torsdag 31. mars 2016

Ble et par nye Apex idag

Ble en liten tur innom Villmarksbutikken på Jessheim idag etter å ha kjent på fiskesuget. Ser at det fanges mye bra fisker i Dalbosjön så håper det holder seg en stund til. Ble et par nye Apex som skal testes ved neste tur. Lørdag blir det tur til Lillestrøm på villmarkmessa.

søndag 27. mars 2016

Ble en tur til Sunnanå idag

Det ble ikke noe fiske på meg idag. Mye vind og en seksåring på slep er ingen god kombinasjon. Fikk iallefall satt båten på brygga i Sunnanå, så nå venter jeg bare på neste mulighet. Mellerud trollingklubb hadde km nr 1 idag, så det ble en tur i grillhytta når de kom inn. Det var åtte båter påmeldte som var ute. Største fisk var på 7kg+, vinneren av km nr 1 fikk tre fisk på totalt  15kg+. Bilde er fra vinnerbalja...

tirsdag 22. mars 2016

En godkjent i dag

Ble en kort økt idag og vi fikk med oss en godkjent ørret på 5kg. Den tok i overflata på en strike pro sal 25. Har vært tre vanskelige dager for oss. Mange team som har kjørt tomt men også flere som har fisket veldig bra. Vi må nok unersøke litt mere sjøkart og finne de gode vårplassene. Nå blir det en pause på Vänern,  så får vi se hvor langt tid det går før kløa tar overhånd. ..

mandag 21. mars 2016

I dag ble endelig flagget heist

Ble en lang og seig dag. Et bomhugg på morran og så ble det lenge stille. Så hugg det en gjedde på ca 9 kilo. Så kom det endelig en godkjent laks 67cm ca 3.5 kg som ble med hjem. Fikk et dobbelt hugg hvor vi mistet en og den andre var en fresk laks 57 cm med finne. Den ble fort sluppet ut og forsvant fort ned i dypet. Artig krabat som hadde et artig show med hopp og sprett. Prøver igjen i morgen. ...

søndag 20. mars 2016

Solfylt dag men ingen blank fisk

Det var en fantastisk dag på dalbosjön i dag,  men noen blank fisk ble det ikke.  Det ble et bomhugg og en liten gjedde og det var det. Vi prøver på nytt i morgen.