søndag 15. oktober 2017

Sunnanåtreffen 2017

Vi er nå hjemme i Norge igjen etter at vi droppet siste dagen av konkurransen. Det var seigt fiske fredag og lørdag så vi bestemte oss for å pakke sammen å reise hjem. Vi har hatt en kjempe fin helg.
Alexander og Jørn reiste inn på onsdag kveld og fisket 2,5 time i grov sjø. Det var rolig på morgenen men vinden gikk på mer og mer så det ble en kort økt. Disse to timene fikk vi en ørret på 5,9 kilo og en på 3,5. I tillegg hadde vi en ørret på 59 cm som vil slapp pent ut igjen og det samme med en vild ørret som var grådig sterk i forhold til sin størrelse på underkant 60 cm. På torsdag kveld kom Kjell Are og Torgeir innover. Kjell Are sin Beason 630WA ble satt ut og vi betalte påmeldingen til konkurransen. Fredag morgen var det skippermøte 0700 og starten av Sunnanåtreffen (Nordisk) 2017 gikk kl.0800. Vi fisket til klokken 1700 og det ble veid inn bare 12 fisk av 44 båter. Lørdagen ble avlyst på grunn av sterk vind. Vi reiste ut for å fiske noen timer og trosset været. Det var kjempefine forhold når vi reiste ut på sjøen, men det gikk på veldig utover dagen. Så at konkurransen ble avlyst på lørdagen var en rett beslutning. Det er ikke alle som har båt som kan reise ut på venern når det er slike vinder. Så tommel opp til arrangøren av Sunnanåtreffen!!  På kvelden møttes alle på havnekroa i Sunnanå hvor det ble trukket ut dagspriser. Team Trømborg ble trukket ut og vi vant noen fine premier. Søndag ble det grønt lys for å fortsette konkurransen, men vi kjente oss fornøyde med de dagene vi har hatt etter å ha kjørt fisketomt i to dager. Alexander og Jørn har fått med noen fine fisker hjem som ble fanget dagen før konkurransen, så nå har vi til noen gode middager fremover. Må takke Kjell Are og Torgeir for hyggelig selskap denne helgen. Til dere andre som fortsatt er ute og fiske, lykke til og skitt fiske......Skippermøte Lørdag som ble avlyst på grunn av mye vind.
Det viste seg å være et rett valg. Det skvulpet godt utpå sjøen utpå dagen.
Har benyttet helgen til å teste ut kamera fra Raymarie/Flir


Jørn tar en liten lur

Team Trømborg i farta
Foto Torgeir Thorbjørnsen


Lørdag kveld ble det en presentasjon av tunfiskprosjektet som har foregåt i 
Sverige og Danmark siste tiden. Dette var interessant å høre på. Fyller opp tankene på vei hjem til Norge med Kjell Are og Torgeir.

søndag 8. oktober 2017

Tilbake i Norge

Da er vi tilbake i Norge etter noen dager med fiske. Lørdagen deltok vi på Mellerud Trolllingklubb sitt 3. KM. Det ble tatt noen fine fisker under konkurransen med største fisk på nesten 9 kg.
For oss hadde vi først et dobbelthugg med feil type fisk (gjedde). Ytterligere en gjedde lot seg friste og ble med inn til skutesiden. Disse fikk bli i vannet!! Utover dette fikk vi en vild laks som raskt ble sluppet fri i fin kondisjon før vi mistet en liten laks ved håving. Så ble det stille veldig stille bortsett fra mye skvulp og bølger i flere timer før det smalt til på riggen. Dette var hugget vi hadde ventet på.!! Det hylte i snella og det hørtes ut som vi hadde fått på et Vener monster på kroken og fisken kjentes tung, dessverre slapp den til stor skuffelse i båten. Det tok ikke lang tid før vi traff på fisk igjen og denne gangen gikk det bedre og vi landet en pen ørret. Det var nå bare 35 minutter til konkurransen var over noe som ble i minste laget for å rekke inn til Sunnanå havn. Vi ringte inn å varslet om at vi ikke kom inn, men fortsatte fiske ut dagen. Vi fikk en ørret til mot slutten av dagen, men denne var desverre for liten og ble sluppet pent tilbake i sjøen for å vokse seg stor og sterk.

Søndag var planen å fiske en halv dag, men værgudene hadde andre planer. Det var for mye vind fra Nord som ikke fristet. Vi pakket sammen utstyret, ryddet ut hytta og satte kursen mot Norge.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med de dagne vi fikk fisket og fangsten vi fikk. Mye vær og vind var det  men dette hører til for oss gale trolling fiskere. :-)


Like før starten går under KM3 med Mellerud Trollingklubb
Foto: Team Trømborg

Team Trømborg i farta
Foto: Team Trollet (Go Fishing Helander)

Lørdagens eneste godkjente fangst


På vei inn i mørket med Raymarine Flir M200 kamerafredag 6. oktober 2017

Ble to fine Ørret på Dalbosjøn i dag

Kjørte ut en tur i 12:30 tiden og fisket en halv dag. Det blåste nord vest og var til tider en del sjø, men fult fiskbart. Dagen endte med to ørret på ca 3 og 6 kg. I morgen skal vi delta på Melluruds Trollingklubb sitt 3. KM. Håper det blir flere fisk i balja.. Skitt fiske til dere andre!!!!

 Fornøyd skipper med en pen ørret fra Venern

Matrosen Jørn venter på sitt hugg som ikke tok lang tid

søndag 1. oktober 2017

TMB 2018

Da er Team Trømborg påmeldt til Trolling Master Bornholm 2018. Dette blir gøy!!!
2018 blir 1.år med egen båt med startnummer 168.

Informasjon om påmelding og deltagelseliste finner du på denne siden
http://www.tv2bornholm.dk/trolling