søndag 8. oktober 2017

Tilbake i Norge

Da er vi tilbake i Norge etter noen dager med fiske. Lørdagen deltok vi på Mellerud Trolllingklubb sitt 3. KM. Det ble tatt noen fine fisker under konkurransen med største fisk på nesten 9 kg.
For oss hadde vi først et dobbelthugg med feil type fisk (gjedde). Ytterligere en gjedde lot seg friste og ble med inn til skutesiden. Disse fikk bli i vannet!! Utover dette fikk vi en vild laks som raskt ble sluppet fri i fin kondisjon før vi mistet en liten laks ved håving. Så ble det stille veldig stille bortsett fra mye skvulp og bølger i flere timer før det smalt til på riggen. Dette var hugget vi hadde ventet på.!! Det hylte i snella og det hørtes ut som vi hadde fått på et Vener monster på kroken og fisken kjentes tung, dessverre slapp den til stor skuffelse i båten. Det tok ikke lang tid før vi traff på fisk igjen og denne gangen gikk det bedre og vi landet en pen ørret. Det var nå bare 35 minutter til konkurransen var over noe som ble i minste laget for å rekke inn til Sunnanå havn. Vi ringte inn å varslet om at vi ikke kom inn, men fortsatte fiske ut dagen. Vi fikk en ørret til mot slutten av dagen, men denne var desverre for liten og ble sluppet pent tilbake i sjøen for å vokse seg stor og sterk.

Søndag var planen å fiske en halv dag, men værgudene hadde andre planer. Det var for mye vind fra Nord som ikke fristet. Vi pakket sammen utstyret, ryddet ut hytta og satte kursen mot Norge.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med de dagne vi fikk fisket og fangsten vi fikk. Mye vær og vind var det  men dette hører til for oss gale trolling fiskere. :-)


Like før starten går under KM3 med Mellerud Trollingklubb
Foto: Team Trømborg

Team Trømborg i farta
Foto: Team Trollet (Go Fishing Helander)

Lørdagens eneste godkjente fangst


På vei inn i mørket med Raymarine Flir M200 kameraIngen kommentarer: