lørdag 24. desember 2016

God jul og godt nytt år!!!!

Nå er julen her og snart er det et nytt år med nye muligheter.  Nyt høytiden og ta vare på hverandre. Kos dere ned deres nære og kjære. Til alle våre fiskevenner vi ses på sjøen i 2017. Ho ho ho and happy new year 🎅🎄🎆  

tirsdag 20. desember 2016

En ny bra dag på Venern og en perfekt avsluttning av sesongen

Nok en bra dag på Dalbosjøn!!! Tusen takk til Kjell Are Larsen for at vi fikk bli med deg i båten din.
Flere turer sammen blir det fremover. Du er velkommen til å bli med oss på nye eventyr i båten til Alexander når den er klar i det nye året. Turen begynte dårlig i Åmål, men tok seg opp til å bli en minnerik tur etter at vi flyttet oss til Mellerud. Fiske på mandag endte med to laks med 9.35 kg på topp noe som er ny personlig rekord for Jørn. En helt fantastisk opplevelse for alle tre i båten.
Samarbeidet i båten fungerte helt topp.

Tirsdag var alt utstyr i vannet kl. 09:00 og 1. godkjent fisk i båten ble tatt etter 20 minutter på en popcorn bomber (grønn med sorte prikker). Denne fungerte best i dag. Det ble også tatt fisk på riggen med vk skalle med løje og VK flasher.
Vi fikk ytterligere tre godkjente fisk. 1 laks og 3 ørret ble med inn på land av totalt 10 fisk inntil båten. Det var 6 stk. undermålere hvor en var vill med finne. Alle fiskene ble løsnet ved båtripen og svømmer videre i fin form.

Det har vært noen fantastiske dager med hyggelig selskap, god mat og noen fantastiske opplevelser.
Nå er vi tilbake i Norge og er klare for å feire jul og nyttår.
Det går nok ikke mange dagene før fiskekløa er tilbake. Vi gleder oss allerede til nytt år med nye muligheter.

Fortsatt skitt fiske til dere som skal ut for å prøve lykken, og til dere ander ønsker vi i Team Trømborg alle en riktig god jul og et godt nytt år!!!


Kjel Are med en flott Ørret

Mange historier ble det :-)
Jørn sin 9.35 kg laks på vei i håven


mandag 19. desember 2016

Knall fiske i Mellerud

Etter dårlig fiske i Åmål i går reiste vi til Mellerud i går kveld.  Dro ut i lysning og fikk et raskt bomhugg. Alexander landet en lax på 70 cm tatt på vk flasher og löje 30 ft på riggen. Så gikk det på en for liten lax før Jørn tok personlig rekord.  Lax 90 cm og 9 kg +. Tok også på riggen 30 ft og löje.  Kjører til det blir mørkt og håper på  flere fisk.

søndag 18. desember 2016

Ute å gnur 🎣🐟

Da er vi ute å gnur på Dalbosjön. Kjørte ut fra Örnes 07:45. Venter fortsatt på blankt hugg. Vi kjører i bassenget men har hittil bare vært borti ei gjedde dronning.  I dag er vi med Kjell Are i skuta hans. Vi gnur på og håper på en eller flere julelax... Oppdatering kommer etter hvert som det skjer noe. .

tirsdag 13. desember 2016

Klar for årets julelaks

Da er planen for årets julelaks klar. Blir fiske på Dalbosjön søndag, mandag og tirsdag. Satser på at det ikke fryser på frem mot helga. Vær og vind ser lovende ut. Søndag blir det utgang fra Örnes. Om fiske er dårlig, er det mulig vi kjører ut fra Sunnanå mandag. Om det lar seg gjøre.. Rapport kommer på søndag 😃🎣🐟