onsdag 29. november 2017

Snø og kaldt

Så har snøen kommet til Trømborg! Båt og eier er ikke like fornøyd med det. Hadde håpet å få en tur eller tre for å ta julelaksen, men kong vinter og vindene hans ser ut til å ha andre planer. Får gi det en uke til ellers blir det å få tinet opp båten og pakket den inn til det blir mulighet for noen nye eventyr.

Var en liten tur i Mellerud før helgen for å hente lille båten som hadde fått sin årlige motorservice hos Fritzens. Den båten er nå pakket inn for vinteren og kommer nok for salg til våren.

En tur innom Beason butikken i Mellerud ble det også for en hyggelig fiskeprat. Pallen klarte jammen meg å få solgt litt denne gangen også :-)


En kald Galia 630WA som håper vinteren ikke har kommet for å bli. Satser på en tur til før jul!!


Fikk hentet min Ryds 511 GTS fra service hos Fritzens i Mellerud 
og pakket den inn for vinteren.

Ble også en tur innom Beason butikken i Mellerud for en hyggelig prat og noe mer skrinet.

fredag 3. november 2017

Snadder Ørret Taco

Da var det fredag igjen og barna ville ha taco. Ingen problem det men idag byttet vi ut kjøttdeigen med fisk. Nemlig en Svensk Venern Ørret :-)

Mange av mine venner og kjente lurer på hva jeg gjør med all fisken jeg får og her er svaret på noe av det. Mine barn er glad i fisk og det er også jeg, så fisken blir ikke gammel i fryseren her.

Det er jo ekstra stas når barna spiser seg propp mette og sier flere ganger gjennom måltidet at dette var godt, skikkelig godt. Det gleder et fars fiske hjerte!!!Noen fine fillet biter saltes og pepresSteker dem fort på nokså høy varme i olje og tilfører godt smør mot slutten før jeg legger dem på en tallerken hvor de får hvile en 20-30 minutter før servering. (De stekes bare til jeg får en fin stekeskorpe på hver side) Da blir de saftige og gode etter hviletiden.


Snadder for store og små!!!


Yummi!!!!!!

Ha en fin taco fredag mine venner :-)