mandag 31. oktober 2016

Treff på Örnes lørdag med ØRTK og fiske på søndag

Reiste til Åmål på lørdag kveld og traff gjengen i Øvre Romerike Trollingklubb. Jeppe hadde ordnet til knall god mat til 40 glade trollere. Team Trømborg hadde flaksen med seg under loddsalget denne kvelden som vist på bilde under,  men når søndagen kom og det gjaldt fiske. Ja da var det slutt på lykken. Dagen var flott på sjøen, men fisk i balja ble det ikke. En gjedde innom båten og to bomhugg var det vi hadde.  Vi får satse på bedre fiskelykke etter sølv neste tur. Fredag denne uken er planen å hente ny båten i Grimstad.  Blir morro å få den hjem så planleggingen og arbeidet kan starte.

onsdag 26. oktober 2016

torsdag 20. oktober 2016

Da ble det ble det oppgradering av båt

Ble en tur til Grimstad for å kikke på båt idag. Etter en test tur så klarte ikke Alexander å dy seg. Det ble kjøp av en 2008 Galia 630 WA med 115 hk Evinrude e-tec. Med på kjøpet ble det også ny sea star hydraulisk styring og en brendrup Basic 2500 henger. Nå blir det mye kos med å rigge båt i vinter.

fredag 14. oktober 2016

Nordisk avlyst

Konkurransen ble avlyst men vi tok en tur ut for å teste værgudene. Blåser godt utpå dalbosjön nå. Blitt en gjedde men håper på en blank før vi skvulper oss inn på land. Skitt fiske til dere andre som er ute...

lørdag 1. oktober 2016

Trolling Master Bornholm 2017

Da er jeg påmeldt til TMB 2017 sammen med skipper Kjell Are med sin Beason 630 WA og vi har startnummer 118. Dette blir morro! Gleder meg skikkelig.