søndag 7. juni 2020

Endelig ble det mulighet for litt fiske

Det har blitt lite fiske på meg hittil dette året og har hatt fullt opp med jobb og barn. Koronaen stoppet mange av planene for Venern fiske denne våren, men håper å få kommet over grensen på sensommeren og høsten.

Denne uka ble jeg med Tom Høgseth i Team Propell ut på Mjøsa to netter, med et kjempe fiske.
Den første turen var 11 fisk innom båten hvor de største var 5,1 kg, 4,5 kg og 3,4. Andre turen fikk vi 7 fisk hvor den største var 4,5 kg og 83 cm lang. Fiskene har vært spreke og utrolig pene.
Takk for hyggelig tur Tom.

Hadde planer om å fiske med egen båt i helgen, men bilen min tok kvelden før helga og står nå på verksted for reparasjon.

Tom Høgset og Thor Lasse Løland deltok på Hamar Fiskeforening sin Vårdregg 2020 fra lørdag til søndag og tok en flott 2. plass. Fisket kan leses på bloggen til Team Propell.

 Solnedgang på Mjøsa

Alexander med en fresk 4,5 kg Mjøsørret

 Alexander med en vakker Mjøsørret


Tom Høgseth i Team Propell
 med en pen Mjøsørret

lørdag 8. februar 2020

Båten ute av vinterdvale og snart klar for Vänern fiske!!!

Team Trømborg er nå påmeldt Einar's Silverlaxen 2020 som i år går i regi av Mellerud Trolling klubb. Mellerud Trollingklubb og Einar gjør en fantastisk jobb for at vi trollingfiskere skal kunne gjøre det vi liker best, nemlig fiske.


Hadde vært morro å fange noen store Vänern sølv i år og hevde oss i konkurransen, men for oss handler dette mest om å bidra til mer smolt og et bra fremtidig fiske på Vänern. Oppfordrer alle som fisker i Vänern til å bli med å bidra for et fremtidig godt fiske og bli med.Båten er pakket ut fra vinterlagring, og med litt småfix så er vi klare for en tur på Vänern neste helg om vær og vind tillater det.